MCDONALD'S KURHAUSWEG

MCDONALD'S KURHAUSWEG Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1351 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Kurhausweg. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 21:32 Didn’t get the food. Only cola. To call is not possible. No one pick the phone.
18 mei 2022 om 21:23 Ze hebben een verkeerde order bezorgd. Mijn originele order was groter en dus veel en veel duurder. Letterlijk 28x gebeld en twee keer gemaild en geen reactie. Waarom een restaurant runnen als je op je klanten schijt? Als je geen zin hebt , stop dan
15 mei 2022 om 21:21 Bizar lange bezorgtijd
15 mei 2022 om 17:49 Na enorm lang te hebben gewacht op mijn kleine bestelling bestaande uit 2 producten, kreeg ik hiervan maar 1 bezorgd.
13 mei 2022 om 21:58 Cold, late
13 mei 2022 om 12:58 Verkeerde eten gekregen en duurde lang
12 mei 2022 om 23:13 Dik uur te laat!
12 mei 2022 om 17:38 Wrong sauce for nuggets, fries were soggy. Nuggets very greasy. Binned it all. Waste of time, effort and money.
9 mei 2022 om 22:40 De visburger was droog en taaie het kindermenu was koud . Nooit meer daar mijn gekd besteden Zonden van het geld
8 mei 2022 om 21:22 bezorging duurde 1,5 uur, tracker werkte niet, en de bestelling klopte ook niet. de sausjes (meer voor betaald) werden allemaal (4) niet toegevoegd, en de burger was niet veranderd zoals aangegeven.
8 mei 2022 om 20:11 Meer dan 2 uur gewacht, uiteindelijk zijn we zelf naar het restaurant gegaan om ons eten op te halen. Foodtracker werkt niet, Meer dan belachelijk, waardeloos en ze houden mensen voor de gek! Bestel hier niet!!
8 mei 2022 om 20:11 duurden heel lang .en had verkeerde drankje .in plaats van mill shake, cola wat ik totaal niet drinkt ,koude patat ..dus al met al kon ik de cola weggooien en een koud patatje op eten .en dat voor meer als 2 uur wachten.