MCDONALD'S KURHAUSWEG

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1523 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Kurhausweg. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 23:06 Bezorger was optijd en was er snel! De bestelling klopte helaas alleen niet 2 verkeerde drinken, te weinig frietsaus en het was koud
26 nov 2022 om 22:40 Ondanks al in de ochtend besteld, was het 20 minuten te laat. Echter lag dit niet aan de bezorger. Want eten stond pas ruim na gevraagde bezorgd tijd klaar. Bezorger zelf was er heel snel. Niet alles wat wij besteld hadden hebben wij gekregen.
25 nov 2022 om 18:50 geen opmerkingen. ik kreeg mijn bestelling eerder dan de klok aan gaf .en alles was goed .een aardige man die het kwam brengen.
23 nov 2022 om 7:35 Geen friet saus geleverd , maar verder prima.
21 nov 2022 om 22:26 Heerlijk was het
21 nov 2022 om 19:51 De tijd verandert elke keer en de bestelling was veel later dan verwacht. Eten was koud en we hebben niet alles gekregen. Een happy meal was er niet en saucen ook niet (bbq, mayonaise en macdonalds sauce).
21 nov 2022 om 15:47 Eten was koud we missen dingen van onze bestelling en ook frietjes
20 nov 2022 om 14:47 Eten koud en bezorging duurde mega lang
19 nov 2022 om 18:09 75min gewacht om vervolgens een verkeerde bestelling te krijgen. Voor €40,- besteld om vervolgens een koude mcfish te krijgen Geprobeerd te bellen maar geen gehoor
18 nov 2022 om 21:32 Verkeerde bestelling, probeer dan maar de mcdonalds telefonisch te pakken...
18 nov 2022 om 20:20 Unable to prepare an order
16 nov 2022 om 21:21 Again something was missing!!! (My wrap) The fries we’re old and cold!!! The McDonalds was not answering the phone!! Waited 25 minutes still no answer !!! I think you have to be a retard to work there!! Wasn’t the 1st time!!!